26 Kasım 2013 Salı

SALAVATI FETİH

SALAVATI FETİH

Salavat-ı Fetih (Çok Güçlü)

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil 
fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka ven nasırıl hakkı bil hakkı
Vel hadi ila sıratıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi
Ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil aziym.

Manası:Allah'ım! kapalılıkları açan, geçmişe son veren,hakka hakikatla destek olan,mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz muhammede O'nun aline ve ashabına
O'nun yüce kadrü kıymetince salat eyle,ve O'nu mübarek kıl.

Başka bir versiyonu 

Allahümme Salli'ala Seyyidina Muhammedi'nil Fatihi limâ Uğlika vel hatimi limâ Sebeka Nasırıl Hakkı Bil Hakkı vel Hadi İla Sıratikel Müstakim ve 'ala alihi Hakk'ın Kadrihi ve Mikdarihil Azim. 

Faydaları

Bu salavatı şerif günlük 40 defa cuma günü ilkindi namazından sonra 100 defa hacet dilekler için Cuma günü bin defa okunur.Cuma günü ilkindiden sonra 100 defa okunması çok faydalıdır.Gece yatmadan önce 11 defa okursa çok güzel rüyalar görür.Bu salavatı şerifi 40 gün 40 defa okuyan bağlılıktan kurtulur.İşleri açılır.Bu salavatı şerifi bin kez okuyanın üzerine Allah'ın rahmeti barış ve bereketi iner.Küsülü olduğu kim varsa barışır.Günlük ezberden 40 defa okunursa % 100 başarı ve mutluluk getirir.Allah'ın izniyle sorunları çözülür. 

Salavat-ı Fetih Kilitli kapıları açar ve üç derecesi vardır.

1-Dış derecesi 
2-İç derecesi 
3-Son derecesi (gizli ışık) 

Bu salavatı şerife aslında kuran-ı kerimde bir sır olarak saklanmıştır.Allah'ın en büyük sırrı olduğu söylenir.Bu salavatı şerif hakkında eksik bilgi verilmiş.İnsanların çoğu bu gerçekten mahrum kalmıştır.
Öğrenmesi engellenmiştir.Salavatı Fetih harikalar ve mucizelerle doludur.

Bu salavatı şerif için peygamber efendimiz (s.a.v) sorulduğunda cevabı şöyle olmuştur.O altı yüz bin nimeti çağıran bir salavatdır.Dörtyüz hac değerindedir.

sonra şöyle devam etdi kim bu salavatı şerifi okuyup dua ederse
bir kez, o şimdiye kadar bütün cinlerin, insanlar ve melekler tarafından, evrende sunulan her nimeti çağırır. alacağı ödül çok büyüktür. altı yüz bin nimet, zamanın başlangıcından itibaren 

Hz.Seyyid Ahmed Hilam (r.a) ve Gavsa-ı Azam Bağdat Şeyh Abdul Kadir Geylani (r.a) en favori salavatıdır,ve bu salavatı şerfin bir ışık olduğunu söylemiştir.

Hz. Şeyh Yusuf Bin İsmail :Bu salavatı şerif için Allah teâlâ nın En Büyük sırrı olduğunu söylemiştir. Bu salavat ezberden okunursa % 100 başarı ve mutluluk getirir.Merhametli olur. 

Hz Ebu Mukarreb inançla günlük 40 kez özellikle erkek toplumun okunması gerektiğini söylemiştir.

Hz.Şeyh Muhammed Bakari günlük inançla ezberde okunması gerektiğini söylemiştir.Cehennem ateşinden kurtulu.Bu salavatı şerif okuyana, refah ve şans getirir.ve tüm karmaşık sorunlarını çözer.

Bu salavat yüce Allah'ın gözünde çok büyük önem taşımaktadır.Okuyanın üzerine barış,bereket ve Allah'ın rahmeti ve esenliği onun üzerine olur.70.000 Delailül hayrat okumaya denktir.600.000 nimeti çağırır.

Bu salavatı şerifi okuyanın günahları af olur.yoksulluğu ve açlığı ortadan kalkar.sabah-akşam 10 defa okursa Allah'ın yardımını alır.Cuma günü ilkindiden sonra 100 defa okursa tüm sıkıntılarından ve dertlerinden kurtlur.Bu salavata ezber gerekir.Çok büyük bir zikirdir.

Cuma günü okunmasında çok fayda vardır.

İnnallâhe ve melâiketehu yusallûne alen nebiyyi, yâ eyyuhâllezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ (33/Ahzab 56.ayet)

Muhakkak ki Allah ve melekleri, Nebî'ye (Peygamber'e) salat ederler. Ey âmenû olanlar (ölmeden önce Allah'a ulaşmayı dileyenler), siz (de) O'na salat edin! Ve (O'na) teslim olarak salat edin!

kaynak:Cevahir'ul Maani

SALAVAT-I CEVHERETİL KEMAL

SALAVAT-I CEVHERETİL KEMAL

SALAVAT-I CEVHERETİL KEMAL

Bismillahirrahmanirrahiym* Allahümme salli ve sellim ala aynir rahmetir rabbaniyyeti vel yakutetil mütehakkıkatil haitati bi merkezil fühumi vel meani ve nuril ekvanil mütekevvinetil ademiyyi sahıbil hakkır rabbaniyyil berkıl estai bi müznil eryahıl malieti li külli mütearridın minel bühuri vel evani ve nurikel lamiıllezi mele’te bihi kevnekel haitı bi emkinetil mekani* Allahümme salli ve sellim ala aynil hakkılleti tetecella minha uruşül hakaikı aynil mearifil akvemi sıratıket tammil eskam* Allahümme salli ve sellim ala tal’atil hakkı bil hakkıl kenzil a’zami ifadatike minke ileyke ihatatin nuril mutalsemi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve salaten tüarrifüna biha iyyah*

Manası:
Ey Allah’ım! Nazargahın olan rahmet pınarı,sonsuz kudretinle tahakkuk eden yakut ve inci tanesi, mana ilimlerinin mübarek Zat-ı Ahmediyyesi’nde neşet eden göz kamaştırıcı nur, Yüce Allah’ın ayan beyan apaçık mucizesi,yağmur tanelerini taşıyan rahmet bulutları arasında çakan şimşekler misali, zamanın ve de denizlerin engelleyemediği bütün mekanları kuşatan, kainatı aydınlatan Muhammed Mustafa’ya salat ü selam et,mübarek eyle Allah’ım!
Ey Allahım! Marifetlerin tecelligahı ve kaynağı,hakkın hakikatin görünen gözü, hakiki saltanatın onun marifetiyle ancak tecelli ettiği,edeceği marifetlerin menbaı,Sırat-ı Müstakim’de sebat etme sonucu zirveye taht kuran, o en berrak, pak ve temiz ruh u pak-i Muhammed(s.a.v.)’e salat ü selam olsun.
Ey Allahım! Hak ve hakikatin apaçık yüzü; senin sonsuz kudret ve celalinle en güzel ahlak-ı hamideye sahip olan, tükenmek bilmeyen hazinenin mümessili,gizli aşikar nur timsali Muhammed Mustafa’ya, al ve ashabına salat ü selam eyle ki, bu selam ile o müstesna insanı tanıyabilelim,onun yolunda yaşıyabilelim.Amin...

Sırları:
Bu salavatın fazileti Ahmed-i Ticani Hazretleri tarafından şöyle açıklanmıştır:

1.Bu salavatın bir defa okunması bütün mahlukatın üç defa okuduğu tesbihe bedeldir.
2.Bu salavat bir mecliste yedi defa okunursa, o meclise Resulü Ekrem (s.a.v.)’in ve dört halifesinin ruhaniyetleri teşrif buyuruyorlar.
3.Bu salavatı günde yedi defadan fazla okuyan, Efendimiz Aleyhisselam’ın özel sevgisine mazhar olur.Veliler ordusuna karışmadan ahirete göçmez.
4.Kim yatarken abdestli olarak yedişer defa okumaya devam ederse, Resulü Ekrem(s.a.v.)’i rüyada görür.
5.Her kim on iki defa okuyup Resulü Ekrem’in ruh-u şeriflerine hediye ederse,kabrini ziyaret etmiş gibi sevaba nail olur.(Cevahirul Meani,2/261)
  —

EN ETKİLİ DİLEK MURAT DUASIDIR:

EN ETKİLİ DİLEK MURAT DUASIDIR:
Ya kebir Ya cebbar Ya hayy Ya kayyum Ya halim Ya hamid Ya cevat Ya vehhab Ya afüv Ya Azimül üzema ente Allahül Kebirül Müteal Süphaneke Ente Allahümme Malikü,ddünya ve Ahiratü eselüke en Tansureni ve Taineneni ala Matlubi Ya İsrafil bi hakkı Sahibül Bünyetil.Ülya ve bihakkı SEMAÜS sadiseti ve bihakkı el kevkebül Münrül ebyadi essaidi ve bihakkı Ehya Şerahya Allahüssamadi ve bihakkı e dünya hüvel lahü bi bihakkı es baüt Allahül kahiri fevke İbadihi ve kıbele Arşihi ve bihakkı el esma Yüsebbihhüllahü bina İsrafil illa ma Künte Avni ve ecib daveti vehiye keza keza..

Tasarlayıp yapmak istediğin bir işi yapmazdan önce ilk perşembe günü vekil meleği İsrafil aracı kılarak iki rakat namaz kılıp dileğini belirt ve bu duayı bir kez oku bir hafta devam edin ALLAH’ın İzniyle dünya işlerinden hangisini dilerseniz onu söyleyip isteyin.

Perşembe günü ilk saatinde evlenmek, alım satım, devlet işleri için uygun olup boş çevirmez bu duaya 7 gün devam edebilirseniz inşallah dileğinize kavuşursunuz,

TAKTİR ALLAHINDIR DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR.

DENENMİŞ ÇOK ETKİLİ RIZIK DUASI:

çok etkilidir.
DENENMİŞ ÇOK ETKİLİ RIZIK DUASI: Her gün 40 kez Estağfirullah El-Azim der ardından üç ihlas bir fatiha okur ve Peygamber Efendimize al ve ashabına hediye ettiktn sonra, (1060) kere El-Ganiyy (1100) kez El-Muğni (140) kez El-Vehhab (114) kezde El-Cami zikri yapıp ardından Kur'andan Al-i İmran Suresinin 26 ve 27 nci ayetlerinide 40 kez okursanız ve buna devam edip Vird edinirseniz, Ölüm size gelene kadar yokluk yüzü görmez rızk ve bereket üzerinize yağmur olur yağar.!Ancak dikkat edileck husus şudurki asla harama para harcamamalısınz buna devam ettiğinz müddetçe edersenz eğer rızık kesilir.!Ve bol bol fakire sadaka verilmeli bunu hangi arkadaşımız vird olarak okuduysa bolluğa gark olmuştur.

Kaybolmuş Bir Şeyi Bulmak İçin Okunan Dua

Kaybolmuş Bir Şeyi Bulmak İçin Okunan Dua

Önce bu ayet okunur:

” Ve indehû mefâtih’ul-gaybi lâ ye’lemuha illâ huve ve ye’lemu mâ fi’l-berri ve’l-behri ve mâ tesgutu min veragatin illâ ye’lemuha ve lâ habbetin fî zulumât’il-arzi ve lâ retbin ve lâ yabisin illâ fî kitabin mubîn“

Daha sonra bu dua okunur:

“Ellâhumme inneke tehdî min’ez-zalâleti ve tuncî min’el-emâ ve tereddu’z-zalâlete fe-salli alâ Muhammedin ve Âl-i Muhammedin veğfir lî rudde zalletî ve sallallâhu alâ Muhammedin ve Âlihî ve sellem.

22 Kasım 2013 Cuma

MÜBİN DUASI YAPILIŞI

Yasin-i Şerif”te yedi yerde “mübin” kelimesi vardır.Bunlar:12,17,24,47,60,69 ve 77, ayetlerdir.

Mubin duası adıyla bilinen bu dua bir çeşit hacet duasıdır.Dünyevi ve uhrevi her türlü dilek vehacetlerin yerine gelmesi,sıkıntı,keder ve hertürlü elemlerin gitmesi için niyet ederek,Yasin Sures’ndeki,her “mübin”le biten ayetten sonra 3,5 veya 7 defa bu dua ihlasla okunursa,Allah,dua eden kulunun dileğini yerine getirir.

Yasin-i Şerif okuduktan sonra da bu duanın okunması tavsiye edilmektedir.Bu şekilde duanın,hacetlerin kabulüne vesile olacağı,Cenab-ı Hakk’ın okuyanların her türlü sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunmuştur.

“Sübhane’l-müneffisi an külli medyun.Sübhane’müferrici an külli mahzun.Sübhane’l-muhallisi an külli mescun.Subhane’l-alimi bi külli meknun.Sübhane men cealae hazainehu beyne’l-kafi ve’n-nun.Fe iza kada emren fe innema yekulü lehı kün feyekun.Fa sübhanellezi bi yedihi melekutü külli şey’in ve ileyhi türceun.”

Manası:”Her borçluyu sıkıntıdan kurtaran,her kederlinin gönlünü sevindren,her tutukluyu kurtaran,bütün gizli şeyleri bilen,bütün hazinelerini lahzada açabilecek duruma getiren,dilediği şeye “ol” deyince hemen oluveren,her şey yed-i kudretinde bulunan ve en sonunda O’na döneceğimiz Cenab-ı Hakk’a hamdü sena olsun.Bütün tesbih ve dualarımız O’na mahsustur.

Kaynak:Büyük dua kitabı(Şİfa hacet ve münacaat duaları)

YASİNİ ŞERİF İLE SIKINTI DERT BORÇ,YADA HER HACET İÇİN DUA

YASİNİ ŞERİF İLE SIKINTI DERT BORÇ,YADA HER HACET İÇİN DUA.
Her hangi birinin mühim bir haceti ve olmasını istediği bir dileği varsa o haceti oluncaya kadar her gün 7 kere Yâsini şerifi okusun.Ve her defanın sonunda bir defa da bu duayı okusun.Cenabı Hakk kısa zamanda o kimsenin dileğini yerine getirir.

Okunacak dua :

“Bismillahirrahmanirrahim.Eyyetühel cemaâtil müsehherünel mutiûne li hazihis-suretiş-şerifetil mübareketi bihakki enbiyâullahi teâla ve evliyâihi ve bihakkı hâlikuküm ic’alü kelimeti sâriyeten ve kavli mesmûan makbûlen vekfüni mühimmati ve emiddûni ve cinûni fil umûri küllibel-külliyeti vel-cüziyyete bihakkı innehû min süleymane ve innehû Bismillahirrahmanirrahim elyâhen (3 kere)Elacel(3 kere) Esselate (3 kere).

YASİNİ ŞERİF OKUMA USULLERİ,

Yasin-i Şerifin farklı okuma usulleri.

Hadisi Şerifte Her şey’in bir kalbi vardır. Kur’an’ın kalbi ise YaSin süresidir. buyurulmuştur.

Yasin-i Şerifin farklı okuma usullerivardır

– Ahbab Hocaefendi notlarında , şöyle bir usul tarif etmiştir:

Yasin-i i şerif okunacağı zaman, 1 Fatiha, 3 ihlas-i şerifden sonra

يس يس

diye okunacak.
Birincide Rasulullahın ism-i şerifi olduğu
İkincide Allah-ü Azimüşşanın ism-i şerifi olduğu hatırlanacak
Bittikten sonra

وَٱعۡفُ عَنَّا وَٱغۡفِرۡ لَنَا وَٱرۡحَمۡنَآ‌ۚ أَنتَ مَوۡلَٮٰنَا فَٱنصُرۡنَا عَلَى ٱلۡقَوۡمِ ٱلۡڪَـٰفِرِينَ

okunacak.

Bütün ehli imanin ruhuna ve kendi ruhuna bağışlayacak.

– Yasini Şerif 41 kere okunursa Yasini serif hatmi yapılmış olur

Eger 123 adet okunursa, yasin-i kebir hatmi ( büyük yasin hatmi) okumuş olur.

– Eğer 41 defa okuma imkanı veya vakit yoksa…..şu usulu takip etmelidir…



Ebu-l Faruk k.s. Hazretleri

” Yasini Serif su usul üzere okunursa, 41 kere okumus gibi keramet hasıl olur” buyurmuşlardır.

1 Fatiha 3 İhlas-i Şerif okuyup hediye edilir

7 kere يسٓ

14 kere ذَٲلِكَ تَقۡدِيرُ ٱلۡعَزِيزِ ٱلۡعَلِيمِ

16 kere سَلَـٰمٌ۬ قَوۡلاً۬ مِّن رَّبٍّ۬ رَّحِيمٍ۬

4 kere إِنَّمَآ أَمۡرُهُ ۥۤ إِذَآ أَرَادَ شَيۡـًٔا أَن يَقُولَ لَهُ ۥ كُن فَيَكُونُ

فَسُبۡحَـٰنَ ٱلَّذِى بِيَدِهِۦ مَلَكُوتُ كُلِّ شَىۡءٍ۬ وَإِلَيۡهِ تُرۡجَعُونَ

Eger 3 kere bu usul üzere okunursa yasini kebir okumuş gibi keramet hasıl olur.

- Bir diğer usul Mübinli yasindir.

Bu usulde korunma amacıyla okunur

Bu usulde yasini şerif okurken 1. Mübine geldiğinde başa geçer, bu sefer 2.ci Mübine kadar okur, tekrar başa geçer 3.cü Mübine kadar okur, başa geçer…..7ci Mübine geldiğinde artık başa geçmez ve sonuna kadar okur.

(Muhafaza altına almak istediği mahallin etrafı dolaştırılarak tamamlanır)

- Dertlerden, gamlardan , kederden kurtulmak için

Ebu-l Faruk (k.s.) hazretleri

Yasin-i Şerif okurken Mübinlere gelindiğinde ( 7 adet Mübin vardır) Mübinlerde bu duayı okumayı tavsiye etmişlerdir. ( Bu usulde tekrar başa dönülmez,her bir Mübinde Mübin duası okuyarak okumaya devam edilir)

سُبْحَانَ الْمُنَفِّسِ عَنْ كُلِّ مَدْيُونٍ سُبْحَانَ الْمُفَرِّجِ عَنْ كُلِّ مَحْزُونٍ سُبْحَانَ مَنْ جَعَلَ خَزَآءِنَهُ بَيْنَ الْكَافِ وَالّنُونِ سُبْحَانَ مَنْ اِذَا اَرَادَ شَيْأً اَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونْ اللهُمَّ يَا مُفَرِّجْ فَرِّجْ عَنَّا هَمَّنَا وَ غَمَّنَا فَرَجاً عَاجِلاً بِرَحْمَتِكَ يَا اَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ وَ صَلّىَ اللهُ عَلَى سَيِّدِنَامُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ صَحْبِهِ اَجْمَعِينَ آمِينْ

Okunusu: Sübhanel-müneffisi an külli medyünin

Sübhanel-müferrici an külli mahzunin

Sübhane men ceale Haza-inehü beynel-kafi vennuni

Sübhane men iza erade şey-en en yegule lehü kün fe yeküün

Allahümme ya müferric ferric anna hemmena ve ğammena feracan acilen birahmetike yaa erhamer-rahimiin

Ve Sallallahü alee seyyidinaa Muhammedin ve Alihi ve sahbihi ecma-in

Amiin

Manası:

Bütün borçlulara nefes aldıran, borcundan kurtaran Allahı tesbih ederim

Bütün mahzunlere ( üzüntülülere ) feraha kavuşturan Allahımızı tesbih ederim

Bütün hazinelerini Kaf ile Nun arasına ( yani KÜN , ol) emrinin arasında kılan Rabbimi tesbih ederim.

Bir şeyi dilediğinde “ol” emriyle olduran rabbimi tesbih ederim.

Ey ferahlandırıcı , kurtarıcı rabbim

Ey bütün merhametlilerin en merhametlisi olan rabbim

Bizleri acil bir kurtarma ,ferahlama ile gam, keder, tasa dertlerimizden kurtar

Salat Efendimiz olan Muhammed Mustafa s.a.v. e, onun aline, ashabina , cemisi üzerine olsun

Amin

Şifa icin

Yasini şerifte 7 Mübin vardır. Her Mübinde Zemzem-i Şerife sıcak olarak (HU) diye nefes edilerek 123 defa okunur ve bu su bitmeden çoğaltılarak 7 gün içilir.

20 Kasım 2013 Çarşamba

Para Borcunu Ödemede Güçlük Çekenin Duası

Para Borcunu Ödemede Güçlük Çekenin Duası Yatsı namazından sonra, aşağıda tarif edildiği şekilde "Allah rızası için" 4 (2+2) rek'at namaz kılınır. 1. rekatta: 1 Fatiha ile 10 Felak sûresi, 2. rekatta: 1 Fatiha ile 10 Kafirûn sûresi okunur. Ka'dede (otururken); Et-tahiyyatu ve Salât-ü Selâm (Salli-Barik) okunup selam verilir ve oturuş şekli bozulmadan şu dua okunur: سُبْحَانَ اللهِ اْلاَبَدِىِّ اْلاَبَدِ الْوَاحِدِ اْلاَحَدِ سُبْحَانَ اللهِ الْفَرْدِ الصَّمَدِ اَلَّذِى رَافِعَ السَّمَوَاتِ بِغَيْرِ عَمَدِ الْمُنْفَرِدِ بِلاَ صَاحِبَةِ ولاَ وَلَدٍ Okunuşu: Sübhân-Allâhü'l-ebediyyi'l-ebedü'l-Vâhidü'l-Ehad. Sübhân-Allâhi'l-ferdi's-Samed. Ellezî râfia's-semâvâti bi ğayri amede'l-münferidi bilâ sâhibeti ve lâ veled. Sonra kalkılır, yukarıdaki gibi niyyet edilip, aşağıda gösterildiği şekilde 2 rek'at namaz kılınır: 1.rekatta; 1 Fatiha, 3 Tekasür, 3 Asr, 3 Zilzal ve 3 İhlas sûresi. 2.rekatta; 1 Fatiha, 3 Tekasür, 3 Asr, 3 Zilzal ve 3 İhlas sûresi okunur. Ka'dede (otururken); Et-tahiyyatu ve Salât-ü Selâm (Salli-Barik) okunup selam verilir ve ardından; اَلَّهُمَّ اَنْتَ السَّلاَمُ وَ مِنْكَ السَّلاَمُ تَبَارَكْتَ يَا ذَاالْجَلاَلِ وَاْلاِكْرَامِ Okunuşu: "Allâhümme ente's-selâmü ve minke's-selâm. Tebârekte yâ Ze'l-Celâl-i ve'l-İkrâm." denir. Sonra secdeye kapanılır ve aşağıdaki dua, 7 kere okunur: اَللَّهُمَّ اِنِّي اَسْءَلُكَ اَلتَّيَسُّرَ فِي كُلِّ عَسِيرٍ فَاِنَّالتَّيْسِيرَ فِي كُلِّ عَسِيرٍ عَلَيْكَ سَهِّلْ يَسِّرْ Okunuşu: Allâhümme innî es'elüke't-teyessür fî külli asîrin fe-inne't-teysîra fî külli asîrin aleyke sehhil yessir. Sonra secdeden doğrulur ve kade'deki gibi oturulur ve aşağıdaki dua 10 kere okunur: فَلِلَّهِ الْحَمْدُ رَبُّ السَّمَوَاتِ وَرَبُّ الْعَرْشِ وَرَبُّ الْعَالَمِينَ وَلَهُ الْكِبْرِيَاءُ فِي السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضِ وَهُوَالْعَزِيزُالْحَكِيمُ Okunuşu: Felillâhü'l-hamdü Rabbü's-semâvâti ve Rabbü'l Arşi ve Rabbü'l-âlemîn, ve lehü'l-kibriyâü fi's-semâvâti ve'l-ard ve Hüve'l Azîzü'l-Hakîm. Sonra âdâbına göre dua edilir. Bu namaz, her gün kılınır ve aynı şekilde dua edilir. Kaynak: "Duâların Esrârı", Çelik Yayınevi, s.218-220 

Delail-i hayrat ı bir kez okumaya denktir.

HERKESİN NOT DEFTERİNDE OLMASI GEREKEN OLMAZSA OLMAZ SALAVAT.BEYNİ AÇAN İDRAKİ AÇAN VE HER DERDE DERMAN SALAVAT.VİRDİNİZ OLSUN İNŞALLAH. BU SALAVAT
delail-i hayrat ı bir kez okumaya denktir. Üstad tarafından tavsiye edilen SALAVAT ŞERİF’lerden bazıları… “-Okunuşu: Allahümme salli alâ seyyidina ve mevlâna Muhammed’in şeceretil aslin nuraniyyeti ve lem’âtil kabzatir rahmaniyyeti ve efdalil haliykatil insaniyyeti ve eşrefis suveril cismaniyyeti ve menbâil esrâril ilâhiyeti ve hazainil ulûmil ıstıfaiyyeti, sahibil kabdatil asliyyeti ver rütbetil âliyyeti, vel behcetis seniyyeti men in derecat; en nebiyyûne tahte livâihi fehüm minhü ve ileyhi ve salli ve sellim aleyhi ve alâ âlihi vesahbihi adede mâ halakte ve razakte ve emette ve ahyeyte ilâ yevmin teb’asu men efneyte ve salli ve sellim aleyhi ve aleyhim tesliymen kesiyra. Bilgi: Zamanının en önde gelen Evliyâullahından olan Seyyid Ahmed Bedevî Hazretlerinin tertiplemiş olduğu bu Salâvatı Şerîfenin şöyle bir olayı vardır… Bir zâtı muhterem, Efendimiz’e salâvatları ihtivâ eden “Delâili Hayrât” nam kitabı tam ondört kere okumuş, bir gün içinde… Ve o huzûr veren yorgunluk ile uykuya dalmış!.. Rüyasında Efendimiz Aleyhi’s-Selâm’ı görmüş ve kendisine şöyle denilmiş: “- Ondört kere Delâili okuyacağına bir kere bu salâvatı okusaydın,sana kâfi gelirdi!..” Düşünün Delâili Hayrat kitabı yüzlerce salâvatı şerifeyi ihtiva eden bir salâvat kolleksiyonudur!.. Ve çok değerli bir eserdir… Böyle bir kolleksiyonu on dört kere okumaktan daha değerli olarak anlaşılıyor bu salâvat… Hiç olmazsa günde bir kere okusak! Okunuşu: Cezallâhu anna seyyidenâ Muhammeden ma huve ehluh Anlamı: Allah’ım Efendimiz Muhammed’e lâyık olduğu şekilde ihsanda bulun bizim tarafımızdan, biz onu değerlendirmekten âciziz…

18 Kasım 2013 Pazartesi

,BİN İSTEĞİNİN OLMASINI DİLEYEN BU HACET NAMAZINI KILSIN

,BİN İSTEĞİNİN OLMASINI DİLEYEN BU HACET NAMAZINI KILSIN
ÇOK DEĞERLİ DUA:
DİĞERLERİ GİBİ AMA BU BAŞKA ,BİN İSTEĞİNİN OLMASINI DİLEYEN BU HACET NAMAZINI KILSIN HARAMDAN UZAK OLANIN DUASI KABUL OLUR UNUTMAYINIZ KARDEŞLERİM.
niyet alarak yapalım ALLAH RIZASI İÇİN...Bu namazı hızır a.s bazı kişilere öğretmiştir...Bu namaz 2 rekatlık namazdır.İlk rekatta; fatihadan sonra 10 kafirun suresi okunur.İkinci rekatta; fatiha suresinden sonra 10 ihlas suresi ile kılınır...Namazdan sonra secdeye varıp 10kere Rasurullah s.a.veselleme selavatı şerife getirilir.Ardından 10 kere:SUBHANALLAHİ VELHAMDÜLİLLAHİ VELA İLAHE İLLALLAHÜ VALLAHÜ EKBER, VELA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM...tesbihini zikredip, sonrada 10 kere:RABBENA ATİNAFİDDÜNYA HASENETEN VE FİL AHİRATi HASENETEN VE GİNA AZEBENNAAR...Derse Biiznillah mevla teala istediği şeyi geri çevirmez...Ebul Kasım el Hakim r.a buyurdu ki:Ben bu namazı öğrenmem için abidlerden bir zatın yanına gönderildim.O zat bana bu namazı öğretti.Ben de bu namazı anlatıldığı şekilde kıldım ve ardından Allahu tealadan hikmet talebinde bulundum.Allahu teala bana sadece HİKMET VERMEKLE KALMADI, BİN TANE İSTEĞİMİDE GERÇEKLEŞTİRDİ...NOT:herkim bu namazı kılmak isterse cuma gecesi gusül abdesti alıp,temiz elbiseler giyerek imsaktan önce bu namazı kılıp istediklerini Allahu tealaya arz ederse Biiznillah duaları kabul EDER.

ARŞ-I AZAM-IN HAZİNELERİNDEN BİRİ

ARŞ-I AZAM-IN HAZİNELERİNDEN BİRİ
ARŞ-I AZAM-IN HAZİNELERİNDEN BİRİ

Bir gün Cebrail Aleyhisselam, Efendimiz Aleyhisselam'ın huzuruna gelmişti. Hazreti Peygamber (s.a.v.) onun yüzünde tebessümlü ve müjdeleyici bir hal görmüştü. Daha önce onu böyle hiç görmemişti.
Cebrail Aleyhisselam:
Ya Muhammed, Allah'ın selamı üzerine olsun, dedi. Hazreti Peygamber (s.a.v.)
Ey Cebrail! Allah'ın selamı senin de üzerine olsun, karşılığını verince Cebrail (a.s.):
Ya Muhammed! Allah beni sana öyle büyük bir hediye ile gönderdi ki, senden önce bu hediye kimseye gönderilmedi. Bu ancak sana ikram edildi, dedi. Efendimiz (s.a.v.):
- Nedir o hediye, ey Cebrail? diye sordu. Cebrail (a.s.):
- Sana gönderilen o hediyeler, Arş-ı A'zam'ın hazinelerindendir. Ey Allah'ın Resulü! Sen de onları oku! buyurdu.

Dua budur:
Yà men azheral cernile ve seteral kabiyha yà men lem ytiàhiz bil ceri reti ve lem yehtukìs setra, yà aziymel afvi, yà husnet teca viizi, yà vàsial magfirati ve yà bàsital yedeyni bir rahmeh, yà mìintehà kulli sekvà ve yà sàhibe kulli necvà, yà kerìmes safhi ve yà aziymel menni ve yà mubdien niami kablestihkàkihà, yà rabbàhu ve yà seyyidàhu ve yà emelàhu ve yà gàyete ragbetàhu, es'eluke en là tesviye halkì bin nàr. Allâhümme innî estevdiuke dînî fahfazhü aleyye fi hayatî ve ba'de vefatı. Allâhümme innî üceddidül îmâne tecdîden bi kavli lâ ilahe illallah, muhammedün resûlüllâh.

"Bu duayı sabah-akşam okuyanlar son nefeslerinde imanlarını şeytanın şerrinden korumuş olurlar.

büyüden sığınma duası

Büyü ve sihirlerin tesir etmemesi için sığınma duası:Euzü billah'ilazimi ve vechihil kerimi ve sultanihi'l kadimi mineş-şeytanirracim.(meali:kovulmuş şeytandan yüceAllah'ınrahmetine O'nun kerim ve vechine ve ezeli hükümranlığına sığınırım.) 

sıkıntı,bela defi duası

Başi belada ve çok sikintida olanlar okusun.
Allahümme salli ve sellim ala seyyidina ve mevlana muhammedin tehullü biha akdün ve tüfricü kürbeti ve tenkızüni biha min vahleti ve tekıylü biha usreti ve takdi biha haceti

gece yarısından sonra allah rızası için 2 rekat namaz kılın hacetinizi söyleyin okuya bildiğiniz kadar okuyun

ayrca başınız belada ise çok sıkıntıda iseniz devamlı okuyun.

alkol

KARDEŞLERİM alkol 40 günde damar lardan ancak atılıyor .fakat 
İçkinin yasak olduğuna dair ayet çok (Bakara 219, Mâide 90, 91, Yûnus 4, Nahl 67) ve genellikle biliniyor.
İçkili iken namaza gelince:
Nisâ 43. "Ey iman edenler! Sarhoş iken ne söylediğinizi bilinceye kadar, bir de -yolcu olmanız durumu müstesna- cünüp iken yıkanıncaya kadar namaza yaklaşmayın..." 

Ayette belirtildiği üzere içkili olma durumunda namaz olmaz. Bunun dışında namaz kılınır.

40 gün hadisesine gelince bu "midesine haram girenin 4o gün duası makbul olmaz" (taberani) hadisinden kaynaklanıyor olmalıdır.
Fakat bu rivayette söylenildiği durum ve ortam gözetilirse; bu ifadenin içkinin çok kötü olduğuna kesin bir vurgudan ve ondan uzaklaştırmaya yönelik ısrarlı tenbihten dolayı böyle şiddetli ifade olduğu görülür.

Az veya çok içkili iken namaz olmaz. Bunun dışında namaz kılınabilir.

Ankebut 45. Kitaptan sana vahyolunanı oku, namazı da dosdoğru kıl. Çünkü namaz, insanı (fahşâ)hayasızlıktan ve (münker)kötülükten alıkor. Allah'ı anmak (olan namaz) elbette en büyük ibadettir. Allah yaptıklarınızı biliyor.

Allah herkesi, o illetten (dini, sağlığı ve yaşantısı adına) uzak kılsın.

MAGFIRET DUASI

MAGFIRET DUASI 
Allahummegfirli ma kaddemtu ve ma ahhartu ve ma esraftu ve a esrartu ve ma a'lentu ve ma esraftu ve ente a 'lemu bihi minni entel Mukaddimu ve entel Muahharu la ilahe illa ente.

Manasi:Allahim ! Gecmis ve gelecek gizli kapali ve asikar (acik )isledigim butun hata ve gunahlari senin benden daha iyi bildiklerini de bagisla ilerleten sensin gerileten, de sensin.Senden baska ilah yoktur .

Sıkıntı İçin Okunacak Dua:

Sıkıntı İçin Okunacak Dua:

Çok sıkıntıda olan değerli kardeşlerimiz sıkıntılarından kurtulmak için aşağıdaki duayı geceleri 70 kere okumaya devam ederlerse Allah c.c. izniyle sıkıntılarından arınırlar.
Her gece 70 defa okunacak dua:

""Yâ mu'minü İzzullâhu errahmânu errahîm"

Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellemin duası:
"Allahım! Yalnızken de, insanlar içindeyken de, senden korkmayı dilerim. Rıza ve öfke hâllerimde de, senden ihlas kelimesini dilerim.

AHİD NAME DUASI

SELAM VE DUA İLE KARDEŞLERİM,BU DUA
AHİD NAME DUASIDIR BU DUAYI OKUYUNCA,MELEKLERDE AMİN İLE MÜHÜRLER ARŞI ALANIN ALTINA KALDIRIRLAR.KIYAMETTE ZOR ANDA BU DUA İMDADA YETİŞİR.O DUA BUDUR:BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.""(ALLAHÜMME FATIRISSEMAVATİ VEL ARDI ALİMÜLGAYBİ VEŞŞEHADETİ.İNNİ A"HEDÜ İLEYKE AHDEN Fİ HAZİHİL HAYATİD DÜNYA İNNEKE ENTELLAHÜ LA İLAHE İLLA ENTE VAHDEKE LA ŞERİKE LEKE VE ENNE MUHAMMEDEN ABDÜKE VE RESÜLÜKE FELATE KİNLİ İLA NEFSİ DARFATE AYNİN FEİNNEKE İN TEKİLNİ İLA NEFSİ TUKARRİBNİ MİNEŞŞERRİ VE TUBA"İDUNİ MİNEL-HAYRİ VE İNNİ LA ASİKU İLLA BİRAHMETİKE FEC"ALRAHMETİKE Lİ AHDEN İNDEKE TUFİNİHİ YEVMEL KIYAMETİ İNNEKE LA TUHLİFÜL MİAD.Bunu okuyunuz değerli dualardandır yazarken bayağı uğraştım.Kıyamet günü arşı alada bekleyen dualarınız olsun inşallah.saime